Discover Barents valokuvauskilpailu 2019

Teemana ”Barentsin Nuoret” – mahdollisuus voittaa 1000 euroa!

Taustaa

Tänään on julkistettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille avoin Barentsin alueen valokuvauskilpailu. Barentsin alueen valokuvauskilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 Kainuun (Suomi) toimiessa Barentsin alueneuvoston puheenjohtajana. Ensimmäisen valokuvauskilpailun teemana oli luonto, ja kilpailu oli erittäin suosittu.
https://www.barentscooperation.org/en/About/Learn-More/Barents-region

Kilpailun päätavoitteena on rajat ylittävän yhteistyön kehittäminen ja vahvistaminen Barentsin alueella mutta myös Barentsin yhteistyöalueen markkinointi ja sen tunnettuuden lisääminen

Discover Barents valokuvauskilpailu 2019 – Barentsin Nuoret

Barentsin alueneuvoston puheenjohtaja vuosina 2017 – 2019, Finnmarkin lääni Norjasta, jatkaa kilpailuperinnettä vuonna 2019 ja toivoo, että myös tulevat puheenjohtaja-alueet järjestäisivät kukin vuorollaan vastaavan kilpailun, siis säännöllisesti joka toinen vuosi.

Valokuvauskilpailun teema vuonna 2019 on ”Barentsin nuoret”. Kilpailu on kaikille avoin, ja siihen voi osallistua nuoriso-teemaan liittyvillä kuvilla, jotka on otettu Barentsin alueella. Huomaathan, että kuvattavalta tulee aina olla suostumus. Toivomme saavamme kilpailun kautta korkealaatuisia valokuvia, jotka sekä kuvaavat Barentsin nuorisoa että sopivat ainutlaatuisen yhteistyöalueemme markkinoimiseen.

Kilpailun säännöt ja lisätietoa: www.discoverbarents.com

Kilpailuaika on 1.2.2019- 30.4.2019. Kansainvälinen tuomaristo valitsee voittajat toukokuun aikana. Kilpailun voittajat julkaistaan sekä www.discoverbarents.com että www.barentscooperation.org – verkkosivuilla viimeistään 1.6.2019. Voittajiin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti, mikäli yhteystiedot on annettu.

Kilpailussa jaetaan seuraavat palkinnot:
I palkinto: 1.000 euroa
II palkinto: 750 euroa
III palkinto: 500 euroa

Tuomariston valitsemien kolmen valokuvan lisäksi myös yleisö voi tykätä ja äänestää suosikkiaan kilpailun nettisivulla www.discoverbarents.com. Yleisöäänestys, jonka voittaja saa kunniamaininnan ja julkistetaan myös verkossa, päättyy samaan aikaan kuin varsinainen valokuvauskilpailu, eli 30.4.2019. Valokuvauskilpailua markkinoidaan käyttäen aihetunnisteita #discoverbarents ja #barentsyouth.

Ensimmäisen palkinnon voittaja kutsutaan Barentsin alueneuvoston kokouksen yhteydessä pidettävään palkintojenjakotilaisuuteen Ruotsin Uumajaan (Västerbottenin lääni) 1.-4.10.2019. Finnmarkin läänin hallinto vastaa voittajan matkakuluista palkintojenjakotilaisuuteen.

Lisätietoa

Natalia Karlsen, Finnmarkin läänin hallinto, +47 46648280, natalia.karlsen@ffk.no